Betonlook

       Badkamer stucen?

  • U bent van plan om uw badkamer op te knappen? Of heeft u net een nieuwbouwwoning gekocht en moet uw badkamer nog volledig worden ingericht? Dan kunt u ervoor kiezen om uw wanden te voorzien van tegels, maar een erg mooi en hygiënisch alternatief is stucwerk. Stucwerk in plaats van betegelen in de badkamer komt steeds vaker voor en dat is ook niet zo gek. Uw badkamer stucen heeft een aantal interessante voordelen. Wilt u weten welke? Ik vertellen het u graag

Betonlook

ori_6537d6cc21_betonlook-wand-toilet

       Stucwerk badkamer.

  • Wilt u liever bijzonder stucwerk en bent u niet van plan om nog te gaan betegelen dan kunt u kiezen voor o.a. Tadelakt, Beton Ciré, Microcement. De prijzen variëren hierbij van zo’n € 100,- per m2 tot € 140,- per m2. Al deze soorten zijn watervast, gemaakt van natuurproducten en geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Met name Beton Ciré is in badkamers steeds populairder aan het worden vanwege de betonlook die deze met zich meebrengt.
Prijzen bijzonder stucwerk badkamer
Werkzaamheden Prijs per m2
Tadelakt v.a. € 140,- per m2
Beton Ciré v.a. € 100,- per m2
Microcement v.a. € 130,- per m2

    Voordelen stucwerk badkamer

  • Het laten stucen van uw badkamer heeft vele voordelen. Allereerst is het makkelijk te onderhouden. U heeft geen naden langs de tegels waar vuil en schimmel in kan komen. Stucwerk is daardoor bijzonder hygiënisch. Bijzondere soorten zoals Tadelakt en Beton Ciré zijn waterdicht en daardoor erg geschikt voor de badkamer. En daarnaast is het natuurlijk ook veel origineler om te stucen in plaats van tegels in uw badkamer te plaatsen. Stucwerk kunt u op vele verschillende manieren laten aanbrengen. Kortom, het is hygiënisch, dus schoner en ziet er ook nog eens bijzonder mooi uit. Mede hierdoor is het de nieuwe trend in badkamers en wordt het stucen van badkamers steeds populairder.

De opties om uw badkamer te stucen zijn eindeloos. Heeft u al tegels in de badkamer? In sommige gevallen is het mogelijk   om over uw tegels heen te stucen. Daardoor bespaart u veel tijd. Beschikt uw badkamer over gips en gipsplaten? Ook dan zijn er mogelijkheden om uw badkamer te stucen.

Projecten