Gastenboek

Bedankt voor jullie feedback! Voor mijn bedrijf is heel erg belangrijk dat het werk word perfect ingeleverd en op tijd.

Tot volgende klus!!!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.231.220.225 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Tim & Paula Tim & Paula uit Beverwijk schreef op 16 maart 2018 om 19:25:
Alexander is een echte vakman en een hele harde werker. Hij heeft onze hele nieuwe woning verbouwd, waaronder stucen, behangen, schilderen, electra, badkamer, leidingwerk, tegelwerk, muren en kozijnen plaatsen. Alles is ontzettend mooi geworden, en perfect en supernetjes afgewerkt. Alexander denkt goed met je mee, en komt met goede ideeen. Andere vakmannen en aannemers (bijv. de monteurs van de keuken) waren steeds onder de indruk van het werk dat hij geleverd had. Daarbij is het ook een heel vriendelijk, beleefd en betrouwbaar persoon waar je echt van op aan kunt. Wij zullen Alexander nog zeker vaker inhuren en bevelen hem bij al onze vrienden en familie aan.
N. zevenbergen N. zevenbergen uit Amsterdam schreef op 12 oktober 2016 om 10:07:
Alexander is een zeer goed vakman die eerste klas werk verricht. Wat mij zo bevalt aan de samenwerking met Alexander is dat hij zeer betrouwbaar is en alle afspraken heel precies nakomt. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen.
U. Teske U. Teske uit Beverwijk schreef op 22 april 2016 om 07:59:
Alexander heeft zeer kundig een aantal kleine klussen in onze nieuwe woning verricht. We zijn uitermate tevreden met het resultaat. Alexander is flexibel, snel en zeer nauwkeurig. Hij heeft zichtbaar plezier in zijn werk en denkt mee met de klant. Wat ook opvalt, is de professionele offerte en eindafrekening. Wij kunnen Alexander van harte aanbevelen.
Mireille Mireille uit Amsterdam schreef op 13 december 2015 om 21:19:
Alexander heeft geweldig werk geleverd. Zeer vakkundig stucwerk en keurig schilderwerk. Prachtig resultaat. Alexander is een absolute vakman!
P.Steenman P.Steenman uit Alkmaar schreef op 12 juli 2015 om 19:11:
Ons trappenportaal is tot in de puntjes verzorgt door Alexander, prima stucwerk en mooi geschilderd, van harte aanbevolen. Mvg P.Steenman
Beentjes Beentjes uit Maarsen schreef op 27 juni 2015 om 20:05:
Ons hele huis van boven naar beneden heeft de stucadoor gedaan naar onze tevredenheid. Alles ziet er prachtig uit, Echt een aanrader. J. Beentjes
D.Haanstra D.Haanstra uit Zaandam schreef op 8 juni 2015 om 06:37:
Hierbij kunnen wij U van harte aanbevelen dat de firma Art Pro Alex een topper is, alles is keurig afgewerkt en schoon achter gelaten, zeer vriendelijke man.
Sandra Gentile Sandra Gentile uit Heemskerk schreef op 1 juni 2015 om 19:43:
Alexander is een vakman in hart en nieren. Hij werkt erg precies en netjes. Alexander was onze rots in de branding hij is nog van de oude stempel en dat kom je in deze tijd niet vaak meer tegen . Alexander is een vriendelijke alleskunner die niets te veel is en zijn ambacht goed verstaat . Wij kunnen alleen maar vol lof over hem spreken en bevelen Alexander ook van harte en met een gerust hart aan . Familie Gentile
Zevenbergen Zevenbergen uit Amsterdam schreef op 17 mei 2015 om 15:47:
We zijn erg tevreden met onze nieuwe badkamer. De afwerking is bijzonder goed en het ziet er nu prachtig uit. Het contact was erg aangenaam en we konden telkens overleggen over hoe elk deel het beste gedaan kon worden. Alex is erg vriendelijk en werkt hard. We bevelen hem van harte aan!
Fam.Oldendorp Fam.Oldendorp uit Heemskerk schreef op 6 april 2015 om 19:14:
Deze meneer heeft bij ons prima stucwerk gemaakt, badkamer getegeld, en muren en trappen geverfd. verder waren de materialen niet duur en werd er netjes en schoon gewerkt. Materialen zijn afgevoerd en werd het huis keurig afgeleverd.